Farah Hanafi

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi... Welcome to my blog.You respect mine,i will respect yours okayh!


♥Owner
Of This Blog♥

♥Contact Me♥

♥Like Here♥

♥Credits♥
I'm Bored todayy

Bosannya lehaii.baru aku tahu betapa bosannya rasa lepas SPM ni.tak tau nak buat apa.duduk rumah bosan,keluar rumah bosan,bercuti pun bosannn >< erghhhhh what to do babe ? Any suggestion ? Hahaha :D
Freedom

Yeayyy dah habis SPM Examination.lepasni tunggu result yang tengah menghantui aku.hahaha Duduk rumah tidur makan tidur tu dah semestinya kan kan ? but ada perkara yang paling penting lagi ialah dekat mana nak sambung belajar lepasni.arghhhhh susahnyaaaaa >< sokay just wait for the result hmm
Soalan Ramalan Sejarah SPM 2013


Sorry kertas ronyok.Hihi ini just ramalan daripada cikgu.seelok-eloknya baca jelah semua kayh.Lagi satu kalau essay untuk paper 2 tu,lebih baik pilih yang banyak KBKK okayh ;) kbye

Addmaths time !


Cikgu aku cakap,kalau kita nak buat sesuatu jadi mudah,kita kena kenal dulu,cinta dulu.Macam addmath nilah.korang kena kenal dulu & cintakan addmath ni so,nanti tak ada susah sangat bila nak buat kan kan ? Hihihihi


Fakta : Orang yang tak tau buat addmath ni akan jadi macamni kan ? Hahahaha
*Benda ni selalu jadi dekat aku ;)


If korang nak buat latihan addmath ni,korang kena stay calm kayh.Jangan serabutkan otak,nanti  lagilah tak jadi apa.Hahahaha