Farah Hanafi: Addmaths time !

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi... Welcome to my blog.You respect mine,i will respect yours okayh!


♥Owner
Of This Blog♥

♥Contact Me♥

♥Like Here♥

♥Credits♥
Addmaths time !


Cikgu aku cakap,kalau kita nak buat sesuatu jadi mudah,kita kena kenal dulu,cinta dulu.Macam addmath nilah.korang kena kenal dulu & cintakan addmath ni so,nanti tak ada susah sangat bila nak buat kan kan ? Hihihihi


Fakta : Orang yang tak tau buat addmath ni akan jadi macamni kan ? Hahahaha
*Benda ni selalu jadi dekat aku ;)


If korang nak buat latihan addmath ni,korang kena stay calm kayh.Jangan serabutkan otak,nanti  lagilah tak jadi apa.Hahahaha


0 Comments:


Post a Comment